BeogradLazarevacSportVesti

Uručena sportska oprema lazarevačkim fudbalskim klubovima

Fudbalski savez Lazarevca uz podršku Fudbalskog saveza Beograda, uručio je sporstku opremu svim klubovima sa teritotije lazarevačke opštine. Opremu su uručili Marko Ranković predsednik Fudbalskog Saveza Lazarevca i Miroslav Stojanović generalni sekretar Fudbalskog Saveza Beograda.

Sportska oprema

Svi klubovi sa teritorije opštine Lazarevac biće u prilici da obnove svoju opremu zahvaljujući donaciji Fudbalskog saveza Beograda. Marko Ranković, predsednik Fudbalskog saveza Lazarevca ovom prilikom zahvalio se svim prisutnim predstavnicima fudbalskih klubova što se bave ne samo fudbalom i razvojem omladine, već i pospešuju celokupan razvoj sporta u opštini. Dodelom opreme želimo da stimulišemo fudbalere u daljem radu, istakao je Ranković.

Podela opreme fudbalskim klubovima

Kompleti sportske opreme uručeni su svim klubovima bez obzira na rang i ligu u kojoj se takmiče, rekao je ovom prilikom Generalni sekretar Fudbalskog Saveza Beograda Miroslav Stojanović i najavio da će se ovakve akcije nastaviti i u narednom periodu, kako bi se pomoglo klubovima. Fudbalski Savez Beograda ima izuzetnu saradnju sa Fudbalskim Savezom Lazarevca, dodao je Stojanović.

Član upravnog odbora Fudbalskog saveza Lazarevca Dušan Jevremović istakao je značaj dodele sportske opreme za ne samo za klubove, već i kao podsticaj za sportske radnike koji velike napore ulažu u vođenje i funskcionisanje klubova.

Dodeljena oprema fudbalskim klubovima u Lazarevcu

Vršilac dužnosti sekretara Fudbalskog Saveza Lazarevca Milan Paunović zahvalio se sekretaru FSB na sportskoj opremi i dobroj saradnji. Dodao je da je ovo samo jedna u nizu akcija koje će biti sprovedene u narednom periodu.

Slične akcije se očekuju i u narednom periodu koje će nesumnjivo poboljšati kvalitet i uslove rada fudbalskih klubova na teritoriji opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA