BeogradLazarevacVesti

Udruženje pčelara “Budućnost“ doniralo 30 kg meda za policajce

Udruženje pčelara “Budućnost“ Lazarevac doniralo je 30 kilograma meda  članovima Nezavisnog sindikata policije.

Udruženje pčelara Budućnost Humanitarnom akcijom pčelari su želeli  da najzdravijim darom prirode nagrade one koji su najangažovaniji tokom vanrednog stanja i zahvale im znakom pažnje. Prikupljeno je 116 kg meda. Zaposlenima u DZ “Dr Đorđe Kovačević predhodno je darovano 40 kg meda. Nakon policajaca med će dobiti članovi Štaba za vanredne situacije, volonteri i zaposleni JPKP Lazarevac.

Policija deli med kolegamaPredsednik  Udruženja pčelara “Budućnost“ Mihajlo Belošević  zahvalio se svim članovima na učešću i istakao da su pčelari za ovu namenu izdvojili poslednje količine najkvalitetnijeg meda. Belošević se osvrnuo i na aktuelnu situaciju na pčelinjacima.

Med za najhrabrijePrema poslednjim podacima na teritoriji Srbije je zaraženo 180 policajaca a 7 je izgubilo bitku za život. Svaki znak pažnje za policajce je od velikog značaja. Kako je istakao Lazić, na ovome se neće završiti Nezavisni sindikat policije nastaviće sa prikupljanjem raznih donacija sa različite potrebe policajaca, a po završetku vanrednog stanja nastavljaju se sindikalne aktivnosti.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA