BeogradLazarevacVesti

Udruženje penzionera Lazarevca počelo upis uglja za narednu godinu

Na sednici Izvršnog odbora Opštinskog udruženja penzionera Lazarevca doneta je odluka o početku upisa uglja za 2022. godinu. Ugalj za narednu godinu je moguće upisati u svim mesnim organizacijama na teritoriji opštine Lazarevac od 11. oktobra do 11. novembra, izjavio je predsednik udruženja Slobodan Petrović i dodao da su cene ogreva iste kao i prošle godine, te da je prilikom upisa potrebno poneti fotokopiju lične karte. U ovoj organizaciji uskoro će početi upis zimnice po povoljnim cenama i to na tri mesečne rate.

Upis uglja za 2022. godinu za članove Opštinskog udruženja penzionera počeo je 11. oktobra i trajaće do 11. novembra. Ugalj je po prošlogodišnjim cenama moguće upisati u prostorijama svih mesnih organizacija na teritoriji opštine Lazarevac. Prilikom upisao potrebno je poneti fotokopiju lične karte, izjavio je za Gem predsednik Udruženja penzionera Slobodan Petrović. Najavio je da će uskoro početi i upis zimnice na tri rate, po povoljnim cenama.

Petrović je dodao da je dobio uverenja iz RB „Kolubara“ da će penzionerima koji još nisu dobili ugalj za ovu godinu, biti isporučen najkasnije za mesec dana.

Opštinska organizacija Udruženja penzionera svake godine je brojnim akcijama obeležavala oktobar mesec starih lica. Zbog epidemijske situacije ove godine se odustalo od toga, ali će članovi tokom ovog meseca posetiti škole u Županjcu i Malim Crljenima i učenicima uručiti didaktički materijal i na taj način obeležiti ovaj mesec.

Predsednik Udruženja penzionera Slobodan Petrović podsetio je sve članove da više informacija o upisu uglja i zimnice mogu dobiti na broj telefona 011/8123-881.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA