BeogradLazarevacVesti

Udruženje penzionera podelilo pakete pomoći i najavilo upis uglja

Opštinsko Udruženje penzionera uručilo je 360 paketa pomoći osnovnih životnih namirnica penzionerima sa primanjima nižim od 20 hiljada dinara. Pakete solidarne pomoći obezbedio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje a u njima se nalaze osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu. U lazarevačkom Udruženju penzionera kažu da će naredne nedelje početi i upis uglja i peleta, a pravo imaju svi penzioneri, koji će imati mogućnost da isti otplate u osam rata.

Opštinsko Udruženje penzionera u Lazarevcu je danas uručilo 360 paketa pomoći osnovnih životnih namirnica penzionerima čija primanja iznose manje od 20 hiljada dinara. Ovi paketi solidarne pomoći su obezbeđeni zahvaljujući podršci Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i sadrže osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu.

Lazarevačko Udruženje penzionera takođe najavljuje da će naredne nedelje započeti upis za dobijanje uglja i peleta, a pravo na upis imaju svi penzioneri. Oni će imati mogućnost da svoje obaveze otplate u osam rata, čime će se olakšati nabavka ovih važnih energetskih izvora tokom hladnih meseci.

Tona uglja biće po ceni od 16 hiljada a minimum za upis je tri tone.

U Udruženju penzionera moguće je upisati i zimnicu po povoljnijoj ceni i to svi mogu učiniti tokom cele godine.

U okviru manifestacije „Oktobar, mesec starih“, koji je obeležen prigodnim svečanostima, penzioneri su odlučili da ove godine posete školu u Brajkovcu i u skladu sa svojim mogućnostima uruče im prigodan poklon.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA