BeogradLazarevacVesti

Udruženje penzionera posetilo mališane iz depadansa Maslačak

Članovi Udruženja penzionera opštine Lazarevac u okviru manifestacije „Oktobar mesec starih lica“ posetili su depadans „Maslačak“  Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“ koji se nalazi u Šopiću. Oni su mališanima uručili didaktički materijal a podela poklona je praksa koju najstariji sugrađani organizuju godinama unazad. U znak zahvalnosti mališani su sa svojim vaspitačicama za ovu priliku pripremili priredbu bogatu recitacijama i dramskim tekstovima.

„Oktobar mesec starih lica“ je period godine koji je posvećen najstarijim licima, njihovom zdravlju i životnom standardu. Manifestacija ima za cilj da se iskaže solidarnost sa osobama trećeg doba. I pored toga, članovi Udruženja penzionera deo svojih aktivnosti i slobodnog vremena odvoje za mališane predškolskog uzrasta. Ovaj put penzioneri su poklonima obradovali mališane u depadansu „Maslačak“ u Šopiću.

U znak zahvalnosti za posetu i poklone koje su dobili, mališani su sa svojim vaspitačicama pripremili zanimljivu priredbu i izmamili osmehe najstarijih sugrađana.

Članovi udruženja penzionera Lazarevca u sklopu posete vrtićima će 31. oktobra posetiti mališane u Rudovcima koje će takođe obradovati lepim i korisnim poklonima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA