BeogradLazarevacVesti

Udruženje penzionera uručilo paketiće korisnicima Dnevnog boravka

Udruženje penzionera opštine Lazarevac uručilo je 33 paketića korisnicima Dnevnog boravaka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju.

Korisnici Dnevnog boravka

Paketići puni slatkiša uručeni su povodom praznika posvećenom Svetom Savi. Ovo nije prvi put da opštinska organizacija penzionera i ova ustanova sarađuju na obostrano zadovoljstvo, a najviše korisnika koji su se u i ovaj put obradovali poseti.

Miroslav Ilić

Zahvaljujući našim najstarijim sugrađanima, koji su deo opštinskog Udruženja penzionera i pomoći koju im je pružio državni sekretar Darko Božić, korisnici Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju dobili su 33 paketića slatkiša povodom praznika posvećenog Svetom Savi. Paketići puni ljubavi i slatkiša posebno su obradovali korisnike ovog boravka koji se uvek raduju posetama naših najstarijih sugrađana.

Slobodan Petrović
Slobodan Petrović

Dragana Ilić Tomović, upravnica Dnevnog boravka zahvalila je opštinskom Udruženju penzionera na divnom gestu i poklonima i napomenula da je potrebno još intezivnije druženje naših najstarijih članova zajednice i korisnika boravka, koji bi bili realizovani kroz inkluzivne radionice.

Dragana Ilić Tomović
Dragana Ilić Tomović

Potpredsednik udruženja Miloš Janković rekao je prilikom dodele paketića da  će se ova opštinska organizacija truditi i da u narednom periodu obilazi sve ustanove u kojima borave deca kako bi se više družili sa našim najmlađim sugrađanima. Rešili smo da ovaj put obradujemo korisnike ovog centra kako bi znali da mislimo na njih i pružamo im podršku, rekao je Janković.

Paketići

Osmesi korisnika Dnevnog boravka jasan su pokazatelj da su naši najstariji sugrađani svojim gestom uradili puno za ove mlade ljude i dali im nadu i veru da o njima brinu skoro svi članovi naše zajednice.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA