BeogradLazarevacVesti

Uglješa Marković posetio predizborni štand u Stepojevcu

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije Lazarevac održao je predizborni skup kod zelene pijace u Stepojevcu i građanima delio promotivni materijal. Socijalisti su iskoristili priliku da razgovaraju sa prolaznicima o predstojećim izborima i programu stranke. Narodni poslanik i predsednik Socijalističke omladine Srbije, Uglješa Marković istakao je da se politika ove stranke tokom tri decenije nije menjala i da je po tome SPS prepoznatljiv i dodao je da su im država i interesi građana iznad svega.

Predizborni štand na kome je deljen propagandni materijal Lazarevački socijalisti organizovali su kod zelene pijace u Stepojevcu. Narodni poslanik i predsednik Socijalističke omladine Srbije, Uglješa Marković rekao je da se politika Socijalističke partije Srbije zalaže da se Kolubara vrati Lazarevčanima i da ona ima ogroman značaj ne samo sa Beograd već za celu Srbiju. Marković je istakao da im je država i interes građana na prvom mestu. Dodao je da je SPS protiv članstva u NATO paktu, kao i da su protiv narušavanja prijateljstva sa Rusijom i Kinom. Jedan od ciljeva ove stranke je i odbrana teritorijalnog integriteta Kosova i Metohije, kazao je Marković.

Smatramo da u ovim izazovnim vremenima u kojima se nalazimo ne postoji bolje rešenje nego da Aleksandar Vučić bude predsednik Srbije, Ivica Dačić premijer, a Toma Fila gradonačelnik Beograda, kazao je Marković i pozvao građane da izađu na izbore 3. aprila i da daju poverenje listi pod rednim brojem dva „Ivica Dačić-Premijer Srbije“ i „Toma Fila-gradonačelnik Beograda“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA