Ujedinjeni za Lazarevac oformili omladinsku grupu

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavlja sa svojim humanitarnim radom i najavljuje nove akcije prikupljanja pomoći za Janu Simić ali i za porodicu Radosavljević iz Stublenice koja je ostala bez krova nad glavom u požaru koji se nedavno desio. Takođe, nastavlja se već tradicionalna akcija „Čep za hendikep“, a ovom prilikom oformljena je i Omladinska mreža udruženja koja je okupila veliki broj mladih koji su zainteresovani da se uključe u humanitarni rad ove humane organizacije.

Povod za novo okupljanje članova udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ bilo je formiranje Omladinske mreže u čiji rad se već na samom početku okupio veliki broj mladih Lzarevčana koji žele da se pridruže humanitarnom radu i brojnim akcijama po kojima je ovo udruženje poznato.

Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ se priključilo akciji prikupljanja pomoći za Janu Simić, devojčicu koja boluje od malignog tumora kičmene moždine. U tom cilju su ispred prostorija udruženja postavljene kutije za prikupljanje novčanih sredstava. Takođe, za porodicu Radosavljević iz Stublenice kod Uba prikupljena je određene količina garderobe, sredstava za higijenu i hrana. Tradicionalna akcija „Čep za hendikep“ već je prepoznatljiva u Lazarevcu ali i šire, a udruženje uspešno nastavlja da je sprovodi.

Selena Arsović jedna je od mladih devojaka koja je uzela učešće u novoformiranoj Omladinskoj mreži koja počinje svoj rad. Ona je izrazila zadovoljstvo što je postala deo tima koji nesebično pomaže drugima. Apelovala je na sve ostale zainteresovane mlade Lazarevčane da se priključe ovom humanom udruženju.

Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“  još jednom je pokazalo da je malo zalaganja potrebno da bi se nekom pomoglo i da je humanost nešto čime svi treba da se ponosimo i učestvujemo u dobrotvornim akcijama pomoći najugroženijim građanima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA