BeogradLazarevacVestiZdravlje

Ujedinjeni za Lazarevac pripremaju novu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovaće u petak 15. oktobra novu, 22. akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije. U dosadašnjim akcijama udruženje je prikupilo blizu 3000 jedinica ove dragocene tečnosti, prosečno više od 100 jedinica u jednom danu. Akcija će biti održana u prostorijama udruženja, u Tržnom centru Milenijum u periodu od 10 do 16 časova.

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi

Novu, 22. po redu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi organizovaće udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije. Akcija će biti održana u prostorijama udruženja u petak 15. oktobra od 10 do 16 časova. Iz ovog udruženja se nadaju dobrom odzivu sugrađana. U dosadašnjim akcijama prikupili su oko 3000 jedinica krvi.

Čep za hendikep

Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ poznato je po svom humanitarnom radu duži niz godina. Aktivisti su u proteklom periodu nastavili sa akcijom „Čep za hendikep“, a posetili su i odmaralište za decu sa smetnjama u razvoju u Moravcima i donirali im odeću, obuću i sredstva za higijenu.

UG Ujedinjeni za Lazarevac

Članovi Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ redovno se okupljaju i prave planove za nove humanitarne aktivnosti. Po potrebi, uvek su spremni da se organizuju i pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA