BeogradHranaLazarevacVesti

„Ujedinjeni za Lazarevac“ za socijalno ugrožene porodice

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovalo je na platou kod Rudarske česme humanitarni bazar za decu koja žive u porodicama sa teškom materijalnom situacijom. Članovi udruženja prikupljali su školski pribor, kućnu hemiju, sportsku opremu i novčana sredstva. Nakon bazara, aktivisti su posetili valjevsko udruženje „Autizam“, u kojem boravi oko 50 osoba sa poteškoćama u razvoju.

Humanitarni bazar

Članovi Udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ sproveli su još jednu u nizu humanitarnu akciju. Ovaj put, na platou kod Rudarske česme organizovali su humanitarni bazar u cilju prikupljanja školskog pribora, kućne hemije i novčanih sredstava za decu koja žive u socijalno ugroženim porodicama.

U ovom udruženju ističu da su zadovoljni reakcijom sugrađana koji su podržali humanitarni bazar. Novu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi najavljuju za 14. oktobar.

UG Ujedinjeni za Lazarevac

Nakon humanitarnog bazara, aktivisti Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ posetili su valjevsko udruženje „Autizam“ u kojem boravi oko 50 osoba sa poteškoćama u razvoju i dve socijalno ugrožene porodice.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA