BeogradKulturaLazarevacVesti

Uručenjem ključeva grada svečano otvoren jubilarni 30. Međunarodni festival humora za decu

U sali biblioteke „Dimitrije Tucović“ Lazarevac uručenjem ključeva grada Lenki Ljubojević, učenici četvrtog razreda Osnovne škole „Dule Karaklajić“, svečano je otvoren jubilarni 30. Međunarodni festival humora za decu koji se održava pod sloganom „Osmehom kitimo dane“.

Festival-6

Festival je otvorila direktorka biblioteke „Dimitrije Tucović“ Jasmina Ivanković koja se zahvalila svima koji su godinama unazad vredno radili na afirmaciji festivala. Svim posetiocima je poželela da s osmehom posete festival i da osmehe ponesu u svoje domove.

Festival-5

Zamenik predsednika opštine Lazarevac Miloje Živanović istakao je da je opština kao i ranijih godina učinila sve da festival bude organizovan na najvišem nivou i izrazio uverenje da će Lazarevac naredna tri dana biti oaza smeha.

U sklopu Festivala humora, na platou biblioteke organizovana je Gašina bojanka a nagrađeni radovi mališana izloženi su u galeriji biblioteke. U sklopu svečanog otvaranja, u muzičkom delu programa nastupili su učenici Muzičke škole „Marko Tajčević“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA