Uskršnji humanitarni bazar ,,Šareno jaje šansu daje“

U organizaciji Udruženja kreativnosti, umetnosti i zanata, edukativno-humanitarnog karaktera ,,Klupko“ u saradnji sa Turističkom organizacijom GO Lazarevac i Udruženjem ,,Etno domaćica“ iz Lazarevca održan je uskršnji humanitarni bazar ,,Šareno jaje šansu daje“ u glavnoj ulici ispred Turističke organizacije. Deo prihoda od prodaje namenjen je za lečenje naše sugrađanke Sare Matić, rekla je za našu TV Tamara Lučić, organizator manifestacije.

Novoosnovano udruženje “Klupko” baviće se isključivo humanitarnim radom i promovisanjem mladih, talentovanih kreativaca ali i naših starijih sugrađana koji se bave izradom ručnih radova. Po prvi put za samo mesec dana postojanja, organizovali su uskršnji bazar a pomoć pri organizaciji pružila im je TO opštine Lazarevac, kao i izlagači koji su se odazvali pozivu. Svoj prvi bazar namenili su u humanitarne svrhe i sav prikupljen novac doniraće za lečenje naše sugrađanke Sare Matić.

Tamara Lučić, Udruženje "Klupko"
Tamara Lučić, Udruženje „Klupko“

Na bazaru su učešće uzeli izlagači koji su ponudili domaću radinost i rukotvorine, kao i kolače i uskršnja jaja. Za najmlađe je organizovana radionica šaranja jaja i zabavno-kreativni program u okviru kojeg je nastupio mađioničar Bojan Bogdanović. Svoju ponudu predstavile su članice Aktiva žena Lazarevac, etno domaćice, Milina Perić svoje mini baštice, radionica za izradu dekupaža, nakit i ostali…

Naši sugrađani imali su priliku da još jednom iskažu svoju humanost ali kupe i originalne rukotvorine i nakit po pristupačnim cenama. Svaki štand deo svojih prihoda izdvojio je i namenio za lečenje Sare Matić a organizatori su istakli da će ovakvu i slične manifestacije organizovati i u budućem periodu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA