BeogradLazarevacVestiZdravlje

Uspešna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Lazarevcu

Crveni krst Lazarevac u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije realizovao je redovnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u okviru svoje zimske kampanje. U prva dva sata prikupljeno je više od 40 jedinica krvi.

Volonteri Crvenog krsta u Lazarevcu

U okviru redovne zimske kampanje koju organizuje Crveni krst Lazarevac, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, akcija dobrovoljnog davalaštva krvi održana je u Centru za kulturu Lazarevac. Tokom prošle nedelje akcije su organizovane u svim delovima ogranka RB Kolubara.

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi

Od početka ove godine organizovan je veliki broj akcija dobrovoljnog davanja krvi, kako redovnih tako i vanrednih, pa s obzirom na to, predsednik komisije za dobrovoljno davalaštvo krvi Dušan Paunović istakao je zadovoljstvo i ovom akcijom. Za dva sata prikupljeno je više od 40 jedinica krvi dodao je on.

Lazarevac je i ovoga puta dokazao da sa pravom nosi epitet najhumanije sredine. U narednom periodu Crveni krst Lazarevac organizuje akciju u školama a jedna će biti sprovedena i u ritejl parku Stop šop.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA