BeogradLazarevacVesti

Uspešno održan memorijalni turnir u malom fudbalu – Sećanje na Vladana Milojevića živi

Na sportskom terenu OŠ „Vuk Karadžić“ u Stepojevcu održan je prvi memorijalni turnir u malom fudbalu u čast preminulog glumca i fudbalskog trenera Vladana Milojevića. Učešće je uzelo 16 ekipa a pobednik turnira, koji je trajao šest dana, je ekipa „Kesa bureka“ koja je osvojila 100 hiljada dinara. Nagrade su dodeljene i najboljem golmanu, strelcu i igraču.

Memorijalni turnir u čast Vladana Milojevića

Na terenu OŠ „Vuk Karadžić“ u Stepojevcu održan je prvi memorijalni turnir u malom fudbalu u čast fudbalskog trenera Vladana Milojevića. Na prvom turniru koji nosi ime Vladana Milojevića učestvovalo je 16 ekipa. Bogat nagradni fond, sportsko nadmetanje a pre svega druženje, sećanja i anegdote na „čuvenog“ Vladu obeležili su ovaj turnir. Prvo mesto zauzela je ekipa zanimljivog naziva, „Kesa bureka“ koja je osvojila 100 hiljada dinara, drugo mesto osvojilo je 20 hiljada a treća utešna nagrada bila je 7.000 dinara. Pehari su obezbeđeni i za pojedince turnira, najboljeg golmana, strelca i igrača.

Organizatori su se posebno zahvalili i direktorki škole Verici Anđelić, koja je omogućila da se turnir održi na terenima škole „Vuk Karadžić“ u Stepojevcu, kao i Vladinoj porodici i prijateljima koji su tokom trajanja turnira bili svakodnevno uključeni u organizaciju i ceo proces

Vladan Milojević preminuo je u septembru 2021. godine od posledica korona virusa. Bio je svestrana ličnost. Radio je i kao fudbalski trener ali se oprobao i u glumi, u filmovima Emira Kusturice kao i seriji “Nadrealna televizija”, Neleta Karajlića. Milojević je ostavio veliki trag u srpskom niželigaškom fudbalu, trenirao je veći broj klubova iz okoline Lazarevca, među njima je bio i Partizan iz Draževca, koji je sa ogromnim entuzijazmom vodio, iako je bio veliki navijač Crvene zvezde. Poslednji posao imao je u školi fudbala Reala iz Lazarevca, gde je radio sa decom.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA