LajkovacVesti

Usvojen budžet opštine Lajkovac za 2021. godinu

Budžet opštine Lajkovac za 2021. godinu iznosi milijardu i 77 miliona dinara, to su usvojili odbornici na četvrtoj sednici Skupštine opštine Lajkovac. Odbornici su razmatrali i usvojili ukupno 28 tačaka dnevnog reda. Budžet opštine Lajkovac za narednu godinu je nešto manji, ali će on biti i socijalni i razvojni rekao je predsednik Skupštine Nenad Džajević koji je svim sugrađanima poželeo srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Sednica SO Lajkovac

Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Lajkovac u ovoj godini, usvojen je budžet za 2021. i čitav set odluka koji prati donošenje budžeta. Budžet za narednu godinu je nešto manji, a uzrok tome je rudna renta koju Lajkovac naplaćuje od JP Elektroprivreda Srbije. Budžet opštine za 2021. godinu iznosiće milijardu i 77 miliona dinara, rekao je nakon sednice predsednik Skupštine Nenad Džajević.

Sednica Skupštine opštine u Lajkovcu

Nova sredstva koja će biti u budžetu za narednu godinu su u iznosu od 916 miliona dinara, dok su 160 miliona dinara sredstva koja su iz ove preneta u narednu godinu.

Budžet opštine Lajkovac za narednu godinu je socijalni ali i razvojni, rekao je Džajević.

Nenad Džajević
Nenad Džajević

Kada su investicije za narednu godinu u pitanju, Džajević je izdvojio završetak radova na velikom projektu rekonstrukcije srednje škole „17. septembar“, a koji finansira Kancelarija za upravljenje javnim ulaganjima. U planu je i rad na putnoj infrastrukturi, a jedna od bitnih stavki u budžetu su i sredstva za završetak zatvorenog bazena u Lajkovcu.

Odbornici SO Lajkovac

Predsedenik Skupštine opštine Lajkovac Nenad Džajević svim sugrađanima poželeo je srećnu i uspešnu 2021. godinu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA