BeogradLazarevacSport

Vasiljević okupio dame u kopačkama

Već nekoliko dana fudbalske Kolubare obavljaju pripreme za debitantsku sezonu u Superligi Srbije. Šef stručnog štaba Stevan Vasiljević sa saradnicima, okupio je igračice koje prve treninge koriste za hvatanje zaleta pred naporne testove.

žene

Kada je reč o uvodnoj fazi priprema trener Vasiljević je kazao:

“Očekuje nas naporan rad, jer je pred nama veliko iskušenje u najvišem rangu. Svesni smo da će za nas svaka utakmica da bude teška,jer će čak tri najslabije plasirane ekipe da se presele u niži rang. Pa ipak, verujem da ćemo radom i zalaganjem postići rezultate koji će nam omogućiti opstanak što je za nas prioritetan zadatak”.

Stevan Vasiljević
Stevan Vasiljević

Reč-dve o igračkom kadru.

“Nema novih imena, ali smo u potrazi za pojačanjima. Nijedna igračica iz prethodne sezone nije izrazila želju da promeni klupsku boju”.

ŽFK ''Kolubara''

Kontrolne utakmice?

“Imamo u planu da odigramo tri-četiri test utakmice do starta prvenstva.Mogući rivali su Crvena zvezda, Požarevac… Radimo na stavaranju ekipe”-dodao je Stevan Vasiljević.

Fudbalerke Kolubare su u prethodnoj sezoni koja je prekinuta zbog koronavirusa osvojile prvo mesto i plasirale se u najviši rang srpskog ženskog fudbala.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA