BeogradKulturaLazarevacObrazovanjeVestiZdravlje

Veliki broj Lazarevčana na priredbi za Saru Matić

U organizaciji Tehničke škole „Kolubara“, u Centru za kulturu Lazarevac održana je priredba iz veronauke „Bog je sa nama“, u cilju prikupljanja novčanih sredstava za našu sugrađanku Saru Matić i njeno dalje lečenje. U priredbi su učestvovale sve osnovne škole iz Lazarevca, Gimnazija, Muzička škola „Marko Tajčević“, Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“ i Osnovna škola „Milan Rakić“ iz Mionice. Priredbu si inicirali sami učenici, izjavio je veroučitelj Tehničke škole Dejan Gajić koji je dodao da će slična manifestacija biti održana i u februaru mesecu sledeće godine.

Priredba za Saru Matić

Priredba iz veronauke “Bog je sa nama”, u organizaciji Tehničke škole “Kolubara”, a na inicijativu učenika, održana je u Centru za kulturu Lazarevac. Priredba je organizovana u cilju prikupljanja novčanih sredstava za dalje lečenje Sare Matić. Učešće su uzele sve osnovne škole iz Lazarevca, Tehnička škola, Gimnazija, Muzička škola Marko Tajčević, Kulturno umetničko društvo “Diša Đurđević” i Osnovna škola “Milan Rakić” iz Mionice, izjavio je veroučitelj Dragan Gajić.

Priredba za Saru Matić

Prema rečima Dragana Gajića, slična manifestacija bi trebalo da se organizuje i u februaru mesecu naredne godine.

Jedna od organizatora priredbe bila je Vanja Skulić, student ekonomije. Ona se u ime svih učesnika zahvalila Lazarevčanima što su se odazvali u velikom broju ovoj humanoj akciji za Saru.

Dolazak publike u Centar za kulturu

Među onima koji su nastupili na sceni Centra za kulturu bila je učenica prve godine Gimnazije Sara Jeremić.

U humanitarnoj priredbi iz veronauke “Bog je sa nama” prikupljene su 162 hiljade dinara za dalje lečenje naše sugrađanke Sare Matić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA