BeogradLazarevacPoljoprivredaVesti

Vesić posetio Stepojevac i Mirosaljce

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je u okviru akcije „Beograd pobeđuje“ svojom pokretnom kancelarijom Stepojevac i Mirosaljce, kako bi sa meštanima ovih mesnih zajednica razgovarao o njihovim problemima, kao i načinima na koji ih je moguće rešavati. Vesić je naglasio da od 2014. godine redovno obilazi Stepojevac i da svaki put kada dođe, u ovoj mesnoj zajednici se uradi nešto novo. Kada je reč o Mirosaljcima, najveći je problem vodosnabdevanja, kao i za Arapovac i deo Strmova, te da se počelo sa radovima i da će taj problem ubrzo biti rešen. U obilasku ovih mesnih zajednica bio je i predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima.

Vesić u Stepojevcu

U sklopu akcije „Beograd pobeđuje“, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je svojom pokretnom kancelarijom Stepojevac i Mirosaljce. Istakao je da redovno posećuje Stepojevac i da se u ovoj mesnoj zajednici svaki put kada dođe uradi nešto novo za građane. Vesić je istakao da je se gradi moderan vrtić za 120 dece.

Vesić u Stepojevcu

U pitanju je objekat u koji će ići i mališani iz okolnih mesta. Naveo je da je sa „Poštom“ postignut dogovor da Grad dodeli lokaciju, kako bi objekat bio opremljen i pušten u rad. Vesić je naglasio da je započeto projektovanje kanalizacije koja će biti priključena na fabriku za preradu otpadnih voda u Velikim Crljenima.

Bojan Stević u Mirosaljcima

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević rekao je da sve što se obeća građanima se i realizuje. Stević je najavio izgradnju male pijace za potrebe četiri mesne zajednice na severu opštine.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić istakao je da je za građane Mirosaljaca, Arapovca i Strmova najveći problem vodosnabdevanje. Radovi su započeti pa će oko 3000 ljudi u ovom kraju uskoro imati stabilno vodosnabdevanje. Kako je naveo, zajedno sa opštinom Lazarevac Grad Beograd će izgraditi kružni tok, a u planu je opremanje Doma kulture u Mirosaljcima.

Žitelji Mirosaljaca

Početak izgradnje vodovodne mreže za žitelje Mirosaljaca, Arapovca i dela Strmova je velika stvar, istakao je Stević. Značajna poruka za ljude u Mirosaljcima je završetak i stavljanje u funkciju objekta Doma kulture u sklopu kojeg će biti prostorije za predškolsku ustanovu i za najstarije sugrađane.

Vesić posetio imanje porodice Jovanocić u Mirosaljcima

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić i rukovodstvo opštine Lazarevac posetili su i domaćinstvo porodice Jovanović u Mirosaljcima, koja se bavi stočarstvom.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA