BeogradLazarevacVesti

Vesić posetio Velike Crljene i Lazarevac

U okviru akcije „Beograd pobeđuje“, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je sa pokretnom kancelarijom Mesnu zajednicu Veliki Crljeni i Lazarevac i razgovarao sa meštanima o planiranim projektima u narednom periodu. On je najavio da će u Lazarevcu za 30 dana početi izgradnja kanalizacione mreže u dužini od skoro 100 kilometara, od čega će u Velikim Crljenima da se grade 52 kilometra. Ova investicija biće sprovedena u sklopu projekta „Čista Srbija“ koju realizuju vlade Srbije i NR Kine. Razgovoru sa građanima prisustvovao je i predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima.

Vesić u Velikim Crljenima

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je u nedelju Velike Crljene i Lazarevac i razgovarao sa građanima o njihovim problemima. Najavio je projekte koji će u narednom periodu biti realizovani, i dodao da će za 30 dana početi izgradnja kanalizacione mreže u dužini oko 100 kilometara, od čega će 52 biti izgrađena u Velikim Crljenima.

Vesić u Lazarevcu

Tokom razgovora sa građanima kod pijace u Velikm Crljenima, bilo je reči o izgradnji nove fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Sveti Sava” čiju će izgradnju finansirati opština Lazarevac i Grad Beograd. Završetak tih radova očekuje se naredne godine.

Vesić u Lazarevcu

U proteklih nekoliko godina mnogo stvari se uradilo u Lazarevcu, istakao je Vesić u gradskom parku i naglasio da će se sa tom praksom nastaviti i u budućnosti. Rekao je da će Lazarevac kroz projekat „BG voza“, koji će početi da se radi naredne godine, dobiti dupli kolosek do Beograda, pa će građani Lazarevca u špicu imati voz na svakih 10 do 12 minuta. Vesić je naglasio da zajedno sa Stevićem radi na tome da početkom sledeće godine u Lazarevac dođe jedna velika investicija.

Stević i Vesić

Pokretna kancelarija Gorana Vesića je novi vid komunikacije sa građanima kako bi nadležne institucije bile upoznate sa najvećim problemima, izjavio je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević. On je istakao da je pokrenuta javna nabavka za tri bunara na izvorištu Peštan, i još dva početkom sledeće godine, čime bi bio rešen problem vodosnabdevanja u centralnom gradskom jezgru.

Vesić u razgovoru sa meštanima Velikih Crljena

Stević je najavio da će u narednih 14 dana rukovodstva Grada Beograda i opštine Lazarevac posetiti još dve mesne zajednice kako bi se upoznali sa potrebama građana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA