Violončelistkinja Jelena Mihailović posetila MŠ “Marko Tajčević”

U organizaciji Saveta za obrazovanje Gradske opštine Lazarevac, Muzičku školu “Marko Tajčević” posetila je naša poznata violončelistkinja Jelena Mihailović koja se upoznala sa radom ove obrazovne institucije.

Muzička škola "Marko Tajčević"

Obraćajući se novinarima, ova priznata umetnica je izrazila zadovoljstvo što je posetila Muzičku školu “Marko Tajčević” i naglasila da naša zemlja ima veliki broj mlade i talentovane dece, te da bi to trebalo isticati u budućnosti.

Naša mlada i talentovana violončelistkinja Jelena Mihailović, koja našu zemlju u svetu predstavlja na najbolji mogući način, posetila je Lazarevac i Muzičku školu “Marko Tajčević” kako bi se upoznala sa radom i uslovima koje imaju učenici i profesori ove škole. Sa njom u pratnji bili su zamenik predsednika opštine Lazarevac Miloje Živanović i predsednik Saveta za obrazovanje Marko Mijušković.

Jelena Mihailović
Jelena Mihailović

Direktor Muzičke škole “Marko Tajčević” Aleksandar Stanković zahvalio se čelnicima opštine Lazarevac i violončelistkinji Jeleni Mihailović što su iskazali interesovanje za probleme ove škole.

Aleksandar Stanković
Aleksandar Stanković

Violončelistkinja Jelena Mihailović izrazila je zadovoljstvo dobrodošlicom koja joj je pripređena i istakla kolika je važnost ove škole, jer, kako kaže, naša zemlja ima veliki broj mladih i tanlentovanih umetnika kojima treba pružiti maksimalnu moguću podršku.

MŠ "Marko Tajčević"

Muzičku školu “Marko Tajčević” tokom ove godine očekuje otvaranje novog odeljenja u Moštanici, najavio je ovom prilikom direktor Stanković.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA