BeogradLazarevacVesti

Vladimir Ilić novi predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista

Gradski odbor Pokreta socijalista Beograd održao je izbornu konferenciju. Na mesto predsednika Gradskog odbora Pokreta Socijalista izabran je Vladimir Ilić.

Pokret socijalista

Prisutnima se obratio predsednik pokreta Aleksandar Vulin koji je poručio da su izbori pred nama izbori stabilnosti, nastavak politike sigurnosti, kao i da srpski narod odlučuje o Srbiji. U ime koalicionog partnera, članica predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković istakla je da su Pokret Socijalista i Aleksandar Vulin iskreni partneri SNS-u.

Vulin, Biljana i Vladimir

Intoniranjem himne “Bože pravde“ ali i “Internacionale“ počela je izborna konferencija Gradskog odbora Pokreta socijalista. Pored članova, simpatizera, predstavnika koalicionih partnera, ovoj konferenciji prisustvovali su i ambasadori Kube, Venecuele i Ruske Federacije. Predsednik pokreta Aleksandar Vulin je poručio da se građani na predstojećim izborima moraju izboriti za nastavak politike stabilnosti, da Srbija bude stabilna i da nastavi sa politikom koju je vodila.

Konferencija PS

Novoizabrani predsednik Gradskog odbora Pokreta Socijalista Beograda Vladimir Ilić rekao ja da pokret na čelu sa Aleksandrom Vulinom nastavlja borbu za bolju, pravedniju i jaču Srbiju.

Pokret socijalista Lazarevac

Pokret socijalista je uvek bio odan i iskren prijatelj SNS-a, rekla je u ime koalicionog partnera član predsedništva ove stranke  Biljana Popović Ivković  i poručila da se na brojne izazove koji ih očekuju u budućnosti mora odgovoriti jedinstveno uz podršku prijatelja.

OO PS Lazarevac

Podsetivši na to šta je sve urađeno u nekoliko prethodnih godina od kada je na vlasti SNS, Popović Ivković je istakla da „histerija manjine to neće zaustaviti“. Predsednik Vučić izabrao je najteži zadatak – da štiti nacionalne interese i da istovremeno sprovodi najteže reforme, rekla je Biljana Popović Ivković u ime predsedništva SNS-a.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA