BeogradLazarevacVesti

Vokinci obeležavaju Dan škole

 OŠ “Vojislav Voka Savić “ 23. marta obeležava Dan škole. Program je prilagođen epidemiološkom uslovima, skeč koji je pripremljen tim povodom učenici mogu pogledati onlajn na sajtu škole. Govoreći o planovima za ovu i narednu školsku godinu direktor škole Nenad Živanović je najavio da su u toku radovi na uređenju i tehničkom opremanju učionica. U narednoj školskoj godini prvaci će imati daleko bolje uslove od svih prethodnih generacija, istakao je Živanović.

voka 1Učenici OŠ “Vojislav Voka Savić“ već drugu godinu za redom obeležavaju Dan škole u senci epidemioloških mera i drugačije organizacije nastave u pandemijskim uslovima. Povodom dana škole svi učenici će moći da pogledaju onlajn priredbu na sajtu škole.

voka 2 Pred osnovnom školom “Vojislav Voka Savić“ je modernizacija, tehničko opremanje i uređenje prostorija. Nova generacija prvaka će imati bolje uslove za rad i boravak od svih prethodnih. Učenici prvog razreda će nastavu pohađati uvek u prvoj, prepodnevnoj smeni, a nakon časova stvoreni su uslovi i za produženi boravak. Tokom proleća planirani su investicioni radovi i u područnim školama. Cilj je da škola ide u korak sa svim potrebama i zahtevima novih generacija.

voka 3 Upis učenika u prvi razred osnovne škole počinje 1. aprila. Sva deca rođena od 1. marta 2014. do 28. februara 2015. godine krenuće u prvi razred osnovne škole od prvog septembra.  Uprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji osnovna škola “Vojislav Voka Savić“ je spremna za upis nove generacije prvaka.

voka 4Obavezna distanca i maske na licima ipak neće sprečiti zaposlene u OŠ “Vojislav Voka Savić“ da buduće prvake na testiranju dočekaju sa osmehom i toplinom. Cilj je da im prvi susret sa školom ostane u najlepšem sećanju i da dan testiranja dožive kao značajan trenutak. Želja im je da prvaci sa osmehom na licu dolaze u školu ne samo prvog dana već tokom čitavog školovanja.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA