BeogradLazarevacVesti

Vučić u Lazarevcu: Nećemo da zatvaramo rudnike

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posetio je Lazarevac i pred nekoliko hiljada građana održao predizborni skup. Izrazio je zadovoljstvo velikim brojem ljudi koji su došli i pozvao građane da podrže liste „Zajedno možemo sve – Aleksandar Vučić“.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u okviru predizborne kampanje posetio je Lazarevac. On je građanima poručio da počinje izgradnja autoputa Vožd Karađorđe od Lazarevca do Aranđelovca, Topole, Rače, Despotovca i Bora, kako bi bili spojeni sa Koridorom 10. Vučić je rekao da je obezbeđen novac za infrastrukturu, kako bi investitori mogli da dođu u Lazarevac. Obećao je da će biti rešen problem vodosnabdevanja, i da će biti rekonstruisan Dom zdravlja „Dr Đorđe Kovačević“, a vrednost projekta je veća od 9 miliona evra.

Vučić je građanima u Lazarevcu poručio i da neće biti gašenja rudnika, jer se tako ponaša odgovorna država.

Za Srbiju je važno da ne ulazi u sukobe i ratove i da čuvamo budućnost dece. Ovi izbori se održavaju u najteže vreme kada niste sigurni hoće li u svetu biti dovoljno nafte i gasa, hoće li biti hrane, a znate da će u Srbiji biti, i zato je važno da razumete kolika je odgovornost na svakom od nas, poručio je Vučić u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Vučić u Lazarevcu: Nećemo da zatvaramo rudnike

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA