BeogradLazarevacVesti

Zajedničkom ljubavlju do uspeha: „Slatka Nova godina“ za Anđelu Radičević

U petak, 29. decembra, zajednica tri sela – Jukovca, Arapovca i Mirosaljaca, proslavila je nezaboravni trenutak na Novogodišnjem bazaru pod nazivom „Slatka Nova godina“. Ovaj magičan događaj u organizaciji OŠ „Slobodan Penezić Krcun“ iz Junkovca, održan je u prostorijama doma u Arapovcu, okupivši učenike od prvog do četvrtog razreda, zajedno sa njihovim majkama, koje su sa puno entuzijazma i ljubavi pripremile raznovrsne kolače. Veliki doprinos dale su sve učiteljice ove škole, koje su zajedno sa roditeljima učestvovale u organizaciji ovog događaja.

Atmosfera u domu bila je ispunjena smehom, radosti i mirisima slatkiša, dok su mališani sa svojim mamama delili trenutke stvaranja slatkih čarolija. Kreativnost je procvetala u svakom kutku, dok su se trudeći zajedno stvarali ukusne poslastice koje su kasnije predstavljene na šarenim štandovima.

Posebno srce ovog događaja bila je humanitarna nota koja je obasjala čitavu manifestaciju. Učesnici bazara nisu samo delili radost i kolače, već su se ujedinili i pokazali veliko srce. Novogodišnji bazar je imao humanitarni karakter, te je prikupljeno impozantnih 114.000,00 dinara. Ovo plemenito delo nije ostalo bez cilja, jer je sav prikupljeni novac bio namenjen podršci našoj sugrađanki, Anđeli Radičević. Zahvaljujući velikodušnosti ljudi koji su posetili bazar, novac je uplaćen kako bi pružio podršku Anđeli i olakšao joj put ka boljem zdravlju.

Ovaj događaj nije samo obogatio duše prisutnih, već je i pokazao snagu zajedništva i ljubavi koje mala zajednica može pružiti. Svi prisutni, od najmlađih do najstarijih, ponosni su na svoj doprinos humanitarnom cilju, ostavljajući za sobom nezaboravan pečat na kraju godine.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA