Zatvorena ulica Kralja Petra zbor radova do 07. jula

Zbog radova na asfaltiranju, od ponedeljka 24. juna do 7. jula za saobraćaj će biti zatvorena deonica ulice Kralja Petra od autobuske stanice do raskrsnice ka naselju ”Vrtić”.  Tokom naredne dve nedelje saobraćaj će biti preusmeravan alternativnim pravcima. Član veća GO Lazarevac zadužen za bezbednost u saobraćaju Aleksandar Bulatović apelovao je na stanovnike tog dela grada da pomere svoje automobile, kao i na sve učesnike u saobraćaju da poštuju signalizaciju.

U okviru projekta rekonstrukcije Ulice Kralja Petra, u planiranom roku završeni su radovi na pešačkoj zoni. Umesto dosadašnjih 16 na desnoj strani ove ulice biće 42 slobodna parking mesta. Od 24. juna počinju radovi na asfaltiranju čitave deonice što podrazumeva i novi režim saobraćaja za vozače.

Aleksandar Bulatović, član Veća zadužen za saobraćaj
Aleksandar Bulatović, član Veća zadužen za saobraćaj

Kako bi se smanjile saobraćajne gužve u centralnoj gradskoj zoni, apel vozačima je da prate postavljenu signalizaciju.

Radovi će kako je planirano biti završeni do 7. jula, a po rečima člana veća GO Lazarevac zaduženog za bezbednost u saobraćaju Aleksandra Bulatovića, imajući u vidu dosadašnja iskustva sa izvođačem radova očekuje se da će rok biti ispoštovan.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA