Završen noćni turnir u malom fudbalu u Rudovcima

Ekipa Zvezda doo Aranđelovac pobednik je ovogodišnjeg tradicionalnog noćnog turnira u malom fudbalu koji je održan u organizaciji Sportskog centra Rudovci. Osvajači pehara su u finalu bili bolji od ekipe Auto servis Dragi. Treće mesto pripalo je ekipi Venerdi iz Beograda. Nagradni fond turnira, čiji je pokrovitelj bila Gradska opština Lazarevac, iznosio je 500 000 dinara.

Pobednička ekipa

Finalnom utakmicom ekipa Zvezda doo Aranđelovac i Auto servis Dragi, završen je ovogodišnji, tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu u Rudovcima. Pobednički pehar podigla je ekipa Zvezda doo, koja je, nakon izvođenja penala, savladala Auto servis Dragi. Treće mesto pripalo je ekipi Venerdi iz Beograda. Na turniru je učestvovalo 12 ekipa,  a nagradni fond je bio 500 000 dinara.

Noćni turnir u Rudovcima

Sportski centar Rudovci će već u subotu, 13. avgusta organizovati humanitarni trunir za pomoć ljudima sa Kosova i Metohije.

Noćni turnir u malom fudbalu u Rudovcima je jedan od bolje organizovanih sa značajnim brojem posetilaca, rekao nam je Dragan Terzić iz pobedničke ekipe Zvezda doo Aranđelovac.

Noćni turnir u Rudovcima

Nagrade je učesnicima dodelio predsednik Mesne zajednice Rudovci Bojan Simić, a pokrovitelji turnira bili su Gradska opština Lazarevac i Savez sportova opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA