Završen prvi Međunarodni turnir u boksu “Grejtest open”

U staroj hali Sportsko – rekreativnog centra “Kolubara” u Lazarevcu održan je Međunarodni bokserski turnir “Grejtest open” za juniore, mlade i seniore. Turnir je međunarodnog karaktera a u punoj sali nastupili su bokseri iz Srbije, Slovenije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Da Lazarevčani vole boks pokazatelj je i puna sala tokom turnira, pa su svi posetioci mogli da uživaju u pravom međunarodnom sportskom spektaklu. Bokseri kluba Grejtest prikazali su se u nešto slabijem izdanju ali mesta za nezadovoljstvo nema poručio je trener Nemanja Stolić i izrazio zadovoljstvo organizacijom, mečevima ali i brojem posetilaca tokom trajanja turnira.

Kratko postojimo ali svojim radom i angažovanjem smo postigli to da punimo salu. Mi smo zelen klub, naši bokseri su sa mnogo manje iskustva, boksovali su večeras sa bokserima koji imaju mnogo više mečeva, tako da to nije ni iznenađenje. Pored toga, smatram da je Aleksandar Ćurčić oštećen, da je trebao da pobedi jer je u prvoj i drugoj rundi bio mnogo bolji – dodao je Nemanja Stolić.

Za domaćina su nastupali školarci, Mateja Mijatović, Mateja Jakovljević, juniori Ognjen Petrović i Vuk Cubrić, mladi Aleksa Ristić, Denis Miletić i NIkola Kamaljević i senior kapiten Aleksandar Ćurčić.

Pehar najboljeg tehničara pripao je Petru Marčiću iz Crne Gore koji je izrazio zadovoljstvo igrom svog tima ali i gostoprimstvom domaćina.

Nagrade za najbolje po mišljenju članova UO kluba otišle su u ruke:
Najbolji sudija – Jovana Ugrenović
Najbolji trener – Borislav Bojadzijev iz Bugarske
Najbolji tim – BK Budva iz Crne Gore
Najperspektivnija bokserka – Bojana Gojković iz Crne Gore (Budva)
Najperspektivniji bokser – Gal Sepik iz Slovenije (Legionar)
Najbolji tehničar – Petar Marcić iz Crne Gore (Budva)
Najbolji meč – Nikolaj Marinov iz Bugarske i Semiz Alicić iz Srbije (Mačva)
Za najboljeg boksera proglasen je školarac Tomislav Djinović iz Crne Gore (Zlaticanin)

Nakon kraće pauze, boksere kluba Grejtest očekuje takmičenje na Državnom prvenstvu.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA