Završna faza rekonstrukcije ulice Kralja Petra

Asfaltiranjem završnog, habajućeg sloja JP “Beograd put” ušlo je u završnu fazu rekonstrukcije jedne od najfrekventnijih saobraćajnica u Lazarevcu, ulice Kralja Petra. Radovi se izvode na deonici od autobuske stanice do raskrsnice ka naselju ”Vrtić”. Sve aktivnosti se realizuju planiranom dinamikom, a nakon asfaltiranja biće urađena horizontalna i vertikalna signalizacija. Saobraćaj na ovoj deonici je u prekidu a svi učesnici u saobraćaju i stanovnici tog dela grada se mole za strpljenje još par dana, do završetka radova.

Intenzivirajući radove na rekonstrukciji ulice Kralja Petra, čak 35 kamiona JP “Beograd put” učestvovalo je na postavljanju zaštitnog, habajućeg sloja asfalta. Na ovaj način počela je završna faza rekonstrukcije deonice od autobuske stanice do raskrsnice ka naselju ”Vrtić”.

Prethodne dve nedelje saobraćaj je preusmeravan alternativnim pravcima. U okviru projekta rekonstrukcije ulice Kralja Petra, u planiranom roku završeni su radovi na pešačkoj zoni, umesto dosadašnjih 16 na desnoj strani je 42 slobodna parking mesta. Novom i modernijem izgledu ulice Kralja Petra doprinelo je i uređenje pešačke zone, njeno proširenje i popločavanje, rekonstrukcija javne rasvete, drvoredi ali i postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije koje je planirano odmah po završetku asfaltiranja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA