BeogradLazarevacVesti

Završna priredba Dnevnog centra i kluba za starije Lazarevac

Folklorno – muzička sekcija Dnevnog centra i kluba za starije Lazarevac organizovala je u svojim prostorijama završnu priredbu za 2019. godinu. Gosti svečane priredbe bili su mlađi ansambli Kulturno umetničkog društva „Dimitrije Tucović“ a u sklopu priredbe posetioci su videli grupu pevača, folklorno – muzičku grupu i dramske minijature. Članovi Dnevnog centra ističu da su zadovoljni aktivnostima tokom ove godine ističući da je za sledeću godinu planirano mnogo događaja i druženja, u skladu sa programom Gerontološkog centra Beograd.

Kraj godine članovi Dnevnog centra i kluba za starije Lazarevac obeležili su svečanom završnom priredbom i druženjem svojih članova uz muziku i igru. To je bila prilika da se javnost upozna sa svim brojnim godišnjim aktivnostima najstarijih sugrađana. Mnogo narodnih igara i pesama, dramskih minijatura i druženja sa decom iz Kulturno umetničkog društva „Dimitrije Tucović“ nije izostalo ni na izmaku 2019. godine.

Članovi Dnevnog centra i kluba za starije zadovoljni su 2019. godinom i aktivnostima koje su organizovali, kako u Lazarevcu tako i gostujući u mnogim mestima širom zemlje.

Članica Dnevnog kluba Mirjana Simić apelovala je na rukovodstvo opštine da više pažnje posvete njihovom klubu i pomognu u rešavanju problema. Ovim putem upućen je apel da se sanira stepenište ali i obezbedi nabavka računara.

Živojim Mirković član je Dnevnog kluba već šest godina. On je pozvao sugrađane trećeg doba da dođu i upoznaju se sa radom kluba.

I za 2020. godinu u planu su mnoge manifestacije i akcije u Klubu za starije. Tradicionalno će biti obeležen Sveti Sava i 8. mart, ali i gostovanja na brojnim događajima koje organizuje Gerontološki centar Beograd.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Završna priredba Dnevnog centra i kluba za starije Lazarevac

  • BISERKA

    TREBAMO SE BORITI ZA OPSTANAK KAKO MLADJE GENERACIJE TAKO I STARIJE TREBA CUVATI TRADICUJU POZDRAV I SRETNI NASTUPAJUCI PRAZNICI POZDRAV

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA