Zbirka poezije i proze „Ako se ikada vratis“ autorke Slađane Simić

U biblioteci Doma kulture u Velikim Crljenima, 23. maja, održana je pomocija zbirke poezije i proze pod nazivom „Ako se ikada vratiš“, autora Slađane Simić. Reč je o autobiografskom delu koje je prema rečima mlade spisateljice nastajalo u periodu od dve godine.

Zbirka poezije i proze pod nazivom „Ako se ikada vratis“ delo je pisca Slađane Simić. Autorka je zbirku izdala sama, dok je promocija ove knjige održana u bibliteci Doma kulture u Velikim Crljenima u nedelju 23. maja.

Ova zbirka poezije i proze je autobiografska knjiga. Proza se sastoji iz pisama i autentičnih stranica dnevnika koji je vodila mlada spisateljica.

Sa prošlošću se živi, a ne životari, i tek kada razgraničimo pojam živeti u prošlosti sa prošlošću onda možemo reći da smo oporavljeni od iste -dodaje Slađana.

Podrška biblioteke u Velikim Crljenima ovoj mladoj i uspešnoj spisateljici mnogo znači, a prema njenim rečima ona se u biblioteci oseća kao kod svoje kuće. Slađana Simić se nada se da će ova zbirka izazvati lepe reakcije kod čitalaca dok je u planovima za budućnost da izda i roman.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA