„Zekolovko“ na letnjoj sceni Centra za kulturu Lazarevac

U okviru manifestacije „Kulturno leto“, na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac odigrana je predstava za decu „Zekolovko“ Prvog prigradskog pozorišta Puls teatra. „Zekolovko“ je maštovito napisana moderna bajka, čija je osnovna ideja da na nepravdu i šalu ne treba reagovati burno i osvetnički. U predstavi igraju Ana Jovanović, Uglješa Spasojević, Predrag Paunović i Pero Bjeković.

Deca na predstavi Zekolovko

Prvo prigradsko pozorište Puls teatar se godinama unazad trudi da deci podari kvalitetan scenski program tokom manifestacije „Kulturno leto“. Cilj je da njihove predstave budu poučne i obezbede nova znanja. Predstava „Zekolovko“ ima edukativan karakter jer govori mališanima kako ne bi trebalo burno reagovati na nepravdu ili neslanu šalu.

Predstava Zekolovko

Prema rečima mladog glumca Uglješe Spasojevića, mališani dobro reaguju na ovu predstavu, a sami glumci se trude da je izvedu tako da i publika može da u njoj učestvuje.

Predstava Zekolovko

Prvo prigradsko pozorište Puls teatar će već 9. jula sa početkom od 21 čas izvesti predstavu „Dok bude love biće i para“, koja je nedavno imala svoju premijeru pred publikom u Lazarevcu.

Dečija predstava Zekolovko

Tokom trajanja ovogodišnje manifestacije „Kulturno leto“ za najmlađe će biti izvedene još dve predstave. Produkcija Hajde obraduj dan izvešće 22. jula predstavu „Čudesna šuma“, dok će 27. deca moći da vide „Malu princezu“ Pozorištanceta Jelenica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA