Zlato i bronza za karatiste Kolubarca

Učenica šestog razreda Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ Milica Bjeličić, pored toga što je odličan učenik, ostvaruje i zapažene rezultate u karateu. Od svoje 4. godine, kada je počela da se bavi ovim sportom, Milica je osvojila preko 70 medalja, najviše zlatnih. Poslednja u nizu je zlatna medalja sa Balkanskog takmičenja u Hrvatskoj u Poreču. Dimitrije Ranković posle duže pauze, nastavio je sa aktivnim takmičenjem. Učestvovao je na Prvenstvu Beograda, gde je osvojio bronzanu medalju. Uskoro očekuje učešće na Državnom prvenstvu, gde se nada najboljem plasmanu.

Milica Bjeličić karatistkinja je kluba „Kolubarac“ u kome je do sada ostvarila zapažene rezultate. Iako u prethodnom periodu redovni treninzi nisu bili mogući zbog epidemije, Milica je uspela da svoju formu podigne na najviši nivo i stigne do najsjajnijih odličja na održanim takmičenjima. Na Balkanskom takmičenju u Poreču u Hrvatskoj Milica je osvojila zlatnu medalju. U narednom periodu je očekuje pauza pred narednu sezonu.

Zbog pandemije korona virusa, mladi karatista, Dimitrije Ranković je napravio pauzu od godinu ipo dana. Na njegovu veliku radost počeo je sa aktivnim takmičenjima i na Prvenstvu Beograda osvojio je treće mesto, odnosno bronzanu medalju. U narednom periodu Dimitrija očekuju brojna takmičenja među kojima je i Državno prvenstvo.

Mladi karatisti kluba „Kolubarac“ poručili su svim zainteresovanima da neće pogrešiti ako krenu da treniraju ovaj sport. Vežbajući karate razvijamo samopouzdanje, kontrolu i upornost, istakao je Dimitrije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA