130 penzionera iz Lazarevca otputovalo na jednodnevni izlet

Gradska opština Lazarevac u saradnji sa Gradom Beogradom organizovala je za najstarije sugrađane besplatan izlet u manastir Manasiju i park maketa u Despotovcu. Ovo je samo jedna od aktivnosti koju lazarevački penzioneri imaju zahvaljujući opštini Lazarevac, koja je realizovala ovaj izlet. Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević i njegovi saradnici ispratili su najstarije sugrađane na ovaj jednodnevni izlet. Prema Stevićevim rečima jedini uslov za sve penzionere koji žele da idu na ovu putovanje je da su primili vakcinu protiv koronavirusa.

Izlet penzionera

Grupa od 130 najstarijih sugrađana krenula je na prvi ovogodišnji besplatni jednodnevni izlet koji Gradska opština Lazarevac u saradnji sa Gradom Beogradom organizuje pod sloganom „Treće doba – Upoznajmo lepote Srbije“. Relacija ovog izleta je ka manastiru Manasija, parku maketa u Despotovcu, izjavio je predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević, koji je sa saradnicima ispratio penzionere.

Bojan Stević

Na ovom jednodnevnom izletu, prema utvrđenom planu obilaze se poznati kulturno – istorijski lokaliteti. Za upoznavanje mesta koja se obilaze angažovani su i stručni vodiči.

Izlet penzionera

Ovo je samo jedan od izleta koji organizuje Gradska opština Lazarevac u saradnji sa Gradom Beogradom. Planirano je da svake srede naši najstariji sugrađani imaju priliku da odu na jednodnevni izlet. Predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević izjavio je da je u planu obilazak još tri destinacije, koje će se realizovati u narednom periodu, a to su  obilazak manastira Rajinovac – Smederevo, Mećavnika – Tara i manastira Slanci u Pančevu.

Izlet penzionera

Telefon na koji penzioneri mogu da se prijave za izlet je 8123-287. Jedini uslov za sve penzionere koji žele da idu na ove izlete je uz dokaz o izvršenoj vakcinaciji protiv koronavirusa.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA