BeogradKulturaLazarevacVesti

U Lazarevcu promovisana knjiga „Tajna u kamenu“ Lelice Todorović

U Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac održana je promocija knjige „Tajna u kamenu“ autorke Lelice Todorović. Prema rečima autorke, knjiga je namenjena svima, a govori o tajnama koje svi nosimo, a koje obeležavaju naš život. Kroz „Tajnu u kamenu“ provejavaju sudbine mladih ljudi, rekla je Todorović. O knjizi su, pored domaćina i autorke govorili vlasnica izdavačke kuće „Samo korak“ Biljana Alavanja, novinar Radomir Marković i Zorica Odavić.

Promocija knjige Tajna u kamenu

Knjiga „Tajna u kamenu“ autorke Lelice Todorović promovisana je u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac. Autorka knjige Lelica Todorović kaže da je „Tajna u kamenu“ namenjena svima i da ona upravo govori o sudbinama malih ljudi. Ovo delo objavljeno je prošle godine, kada je trajalo vanredno stanje zbog pandemije. Knjiga govori o tome kako je ponekad neophodno izaći iz zone konfora, da bi svet u kojem živimo videli na drugačiji način.

Lelica Todorović
Lelica Todorović

Knjiga „Tajna u kamenu“ je kvalitetno delo koje treba pročitati, a Lelica Todorović je poseban pisac koji ne spada u grupu autora koja teži ka hiperprodukciji, rekla je, vlasnica izdavačke kuće „Samo korak“ Biljana Alavanja.

Publika u Modernoj galeriji

Pored romana „Tajna u kamenu“, Lelica Todorović je napisala i 7 knjiga iz oblasti medicine, neurolingvističkog programiranja, psihoterapije i psihologije.  Lelica je lekar specijalista interne medicine, doktor je medicinskih nauka i internacionalni NLP trener.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA