BeogradKulturaLazarevac

Svetosavski bal prosvetnih radnika

Čast da ove godine organizuje Svetsoavsku akademiju i svečani bal imala je OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ iz Stepojevca. Nakon akademije u lazarevačkom Centru za kulturu, gde su učenici kroz pesme i skečeve, predstavili sve što znaju o prvom srpskom prosvetitelju, ova škola organizovala je Svetosavki bal u restoranu „Tom i Džeri“. Direktorka škole Verica Anđelić čestitala je učenicima i kolegama školsku slavu i poželela im puno uspeha u daljem radu i školovanju.

Oko 300 prosvetnih radnika u restoranu „Tom i Džeri“ proslavilo je školsku slavu Svetog Savu. Čast da ove godine bude domaćin na Svetosavkom balu imala je škola iz Stepojevca a direktorka Verica Anđelić istakla je da je zadovoljna uspehom učenika škole „Vuk Karadžić“, kao i svečanom akademijom koju su učenici i profesroi pripremili u Centru za kulturu.

Verica Anđelić
Verica Anđelić

Misija i jedini cilj prosvetnih radnika jeste obrazovanje i edukacija učenika i želim da ih godine u godinu bude sve više a mi ćemo se i dalje truditi da ih izvedemo na pravi put i da im prenesemo znanje. Posebno smo zadovoljni rezultatima koje su naši učenici postigli na republičkim takmičenjima a posebno iz srpskog jezika – rekla je Anđelić.

Svetosavski bal prosvetnih radnika

Ported prosvetnih radnika, Svetosavkom balu su prisustvovali i predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić, članovi Skupštine i Veća i državni sekretar Bojan Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA