LajkovacVesti

Zatvoreni bazen u Lajkovcu počinje sa radom 17. septembra

Zatvoreni bazen u Lajkovcu biće otvoren 17. septembra na Dan opštine. Tokom pandemije koronavirusa završeni su radovi  na parternom uređenju oko bazena u vrednosti od 25 miliona dinara, rekao je prilikom obilaska predsednik opštine Andrija Živković. Pre nekoliko dana ugovorena je i izgradnja kotlarnice za bazen a krajem avgusta ove godine planirano je da svi radovi budu završeni. U planu je da se u potpunosti uradi Izviđačka ulica koja direktno iz ulice Vojvode Mišića vodi do ovog objekta u dužini do 700 metara a novac je obezbedio RB Kolubara.

Zatvoreni bazen Lajkovac

Nakon skoro četiri godine, zatvoreni bazen u Lajkovcu biće otvoren na Dan opštine 17. septembra. Tokom panedmije koronavirusa završeni su radovi na parternom uređenju oko bazena, koji podrazumevaju izgradnju kišne i fekalne kanalizacije, parking mesta, rasvetu i prilazne delove ka bazenu, rekao je prilikom obilaska radova, predsednik opštine Andrija Živković.

Andrija Živković
Andrija Živković

Pre dve nedelje konačno je ugovorena i izgradnja kotlarnice i to je ujedno zadnja karika koja je nedostajala da se zatvoreni bazen pusti u rad. Do kraja avgusta meseca očekuje se završetak radova a svečano otvaranje trebalo bi da bude za Dan opštine, napominje Živković.

Bazen u Lajkovcu

Prostor oko bazena imaće zaokruženu celinu uređenjem i Izviđačke ulice koja vodi direktno do ovog objketa. Novac za uređenje ove saobraćajnice obezbedio je RB Kolubara a ulica će biti široka sedam metara sa obostranim trotoarima.

Bazen ispunjava i sve FINA standarde pa će omogućiti i organizovanje svih sportova na vodi i biće u nadležnosti Ustanove za sport i omladinu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA