BeogradLazarevacVesti

Ujedinjeni za Lazarevac i Deda Mraz podelili novogodišnje paketiće

 Deda mraz i “Ujedinjeni za Lazarevac“ obišli su najmlađe i obradovali ih paketićima. Reč je o svoj deci čijim su porodicama tokom cele godine pomagali članovi ovog udruženja. Zbog epidemioloških uslova ove godine neće biti organizovano tradicionalno “Novogodišnje sokače“, ali i tokom praznika akcenat je na humanosti. U nedelju 3. januara organizuje se akcija “Obrok od srca“.

paketići 1“Novogodišnje sokače“ koje je već postalo sastavni deo praznične zabave mnogih građana Lazarevca ove godine se neće organizovati zbog epidemiološke situacije. Ipak darivanje neće izostati, za najveće osmehe na licima dece  u 2020. godini zaslužni su članovi udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac“ i Deda Mraz. Ove godine Deda Mraz je posetio decu i svaku porodicu kojoj su tokom 2020. godine pomagali humanitarci iz Lazarevca.

paketići 2Ujedinjeni za Lazarevac su se ovom prilikom zahvalili sugrađanima. Onima koji su se odazvali i podržali sve humanitarne aktivnosti koje su uspešno realizovane tokom cele godine.

paketići 3Deda Mraz je i sam učesnik brojnih humanitarnih akcija “Ujedinjenih za Lazarevac“. Poželeo je svim građanima da se u narednoj godini ujedine oko plemenitih ciljeva.

Paketići 4

Spisku aktivnosti ovog udruženja tokom sigurno jedne od najtežih godina u istoriji čovečanstva treba pridodati i akcije dobrovoljnog prikupljanja krvi. Organizovano je tri akcije i ovo udruženje je među prvima u Srbiji po broju onih koji su se odazvali akciji. Prikupljeno je i oko 1000 kg čepova u okviru akcije “Čep za hendikep“, čime su “Ujedinjeni za Lazarevac“ i po ovome među najuspešnijima u zemlji.

 

 

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA