Održana sednica Veća opštine Lajkovac

Veće opštine Lajkovac je na 12. redovnoj sednici razmatralo  deset tačaka dnevnog reda.  Jedna od najznačajnijih tačaka dnevnog reda odnosila se na Izveštaj o sprovedenom programu i utrošku sredstava  Doma zdravlja Lajkovac za 2020. godinu.  Od planiranih 12 miliona potrošeno je 10,5 miliona dana, što po rečima predsednika opštine Andrije Živkovića nije na zadovoljavajućem nivou. Jedna od značajnijih  tačaka bila je vezana za program za sport za 2021. godinu.

veće 1

Veće opštine Lajkovac je na 12. redovnoj sednici razmatralo  deset tačaka dnevnog reda.  Jedna od najznačajnijih tačaka dnevnog reda odnosila se na izveštaj o sprovedenom programu i utrošku sredstava Doma zdravlja Lajkovac za 2020. godinu. Od planiranih 12 miliona potrošeno je 10,5 miliona dana, što po rečima predsednika opštine Andrije Živkovića nije na zadovoljavajućem nivou. Jedna od značajnijih  tačaka bila je vezana za program za sport za 2021. godinu.

lajkovac 2

Tokom sednice bilo je reči i o programima bitnim za finansiranje sportskih klubova. Opština Lajkovac je izdvojila 4 miliona dinara za sportske aktivnosti, što je na nivou i prethodnih budžetskih okvira.

lajkovac 3

Na kraju sednice predsednik opštine Lajkovac je uputio lični apel članovima veća da se odreknu današnje dnevnice u humane svrhe. Novac je namenjen za nastavak lečenja i rehabilitaciju sugrađanina Petra Batrićevića iz Ćelija. Živković je pozvao i sve odbornike kao i svoje sugrađane da se priključe ovoj humanitarnoj akciji kako bi pomogli Petru da istraje u svojoj borbi.

 

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA