U aprilu u Centru za kulturu „Neverne bebe“ i predstava „Ne igraj na Engleze“

April u Centru za kulturu obeležiće koncert benda „Neverne bebe“,  kao i predstava Beogradskog dramskog pozorišta „Ne igraj na Engleze“, rekao je na konferenciji za medije direktor ove ustanove Aleksandar Arsenović. On je napomeno i da će tokom vikenda na programu biti filmska ostvarenja, kako domaća tako i strana, koja se u ovom trenutku prikazuju u svim beogradskim bioskopima.

Bioskop CZK

Program Centra za kulturu u aprilu mesecu obeležiće kvalitetan muzički i scenski program, kao i najnovija filmska ostavrenja domaće i inostrane kinematografije. Ljubitelji filma „Munje“ imaće priliku da pogledaju nastavak ovog kultunog ostavrenja nakon dve decenije, kaže direktor Aleksandar Arsenović i poziva sugrađane da posete programe ove ustanove.

Aleksandar Arsenović
Aleksandar Arsenović

Gostovanje Beogradskog dramskog pozorišta sa kultnom predstavom „Ne igraj na Engleze“ zakazano je 20. april a „Neverne bebe“ nakon sedam godina ponovo će pevati za lazarevačku publiku u subotu prvog aprila od 20 časova.

Arsenović dodaje da je publika u Centru za kulturu redovna i stalna i da je najbronija svakako za scenski program. Nađi sugrađani ostali su verni domaćoj kinematografiji a najnovija ostvarenja imala su rekordnu posećenost u bioskopu Centra za kulturu.

Centar za kulturu, će pored scenskog, muzičkog i filmskog programa, organizovati i druge manifestacije, kao i prethodnih godina, kaže Asrenović.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *