Nova ulaganja u Gimnaziju Lazarevac

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević i član Veća Rade Mirković posetili su Gimnaziju u Lazarevcu i tom prilikom najavili radove na zameni stolarije.

„Prilikom obilaska škole uverio sam se da je stolarija na ovom objektu u izuzetno lošem stanju ali nas uskoro uz podršku grada Beograda, očekuju radovi na njenoj zameni“ rekao je Stević i dodao da su prilikom obilaska škole konstatovali da su i toaleti dotrajali i da će se u narednom periodu raditi njihova rekonstrukcija.

Stević je ovom prilikom najavio i ulaganje u kabinet hemije koji koriste učenici ove škole, koje podrazumeva zamenu stolarije ali i nabavku opreme za svakodnevni rad. Gimnazija u Lazarevcu dobiće i određeni broj interaktivnih tabli kako bi učenici ali i profesori imali bolje i kvalitetnije uslove rada. Ulaganje u obrazovanje i učenike je naš prioritet, zaključio je Stević.

Kolektiv i učenici zahvalili su se predsedniku opštine i njegovim saradnicima koji su pomogli pri legalizaciji školske zgrade, kao i pri obezbeđivanju finansijskih sredstava namenjenih zameni stolarije i uređenju objekta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *