BeogradLazarevacVesti

Izlet penzionera u Kruševac

U okviru programa koji realizuje Gradska opština Lazarevac do sada je na izlete širom Srbije otišlo 4500 penzionera sa teritorije opštine Lazarevac u poslednjih šest meseci. Član veća GO Lazarevac Nenad Bačanac ispratio je još jednu grupu penzionera koja je otišla u Kruševac i pozvao  sve starije od 55 godina da predlože svoje programe i ideje koji će doprineti poboljšanju kvaliteta života najstarijih.

Izlet-u-Kruševcu-za-penzioner

GO Lazarevac je sa prvim prolećnim danima nastavila svoj program koji ima za cilj poboljšanje uslova života starijih sugrađana, ovoga puta organizovan je izlet u Kruševac. Za sve izlete za najstarije sugrađane obezbeđen je licenciran vodič i zdravstveni radnik, a izlet tehnički organizuje “Lastra“. U ime GO Lazarevac srećan put poželeo im je član veća GO Lazarevac Nenad Bačanac.

Član veća GO Lazarevac Nenad Bačanac najavio je da će i u narednom periodu biti nastavljena organizacija ovakvih i sličnih programa na inicijativu starijih od 55 godina.

Izlet-penzinera

Pozivam penzionere da se na njihov call centar jave i obrate za sve ideje za nove akcije, projekte koje možemo zajednički ostvariti. Napravili smo SMS servis kojim ćemo pripadnike najstarije populacije naše opštine obavešavati o svim aktivnostima – dodao je Bačanac.

Nenad-Bačanac
Nenad Bačanac

Do sada je u okviru programa koji organizuju Gradska opština Lazarevac sa teritorije naše opštine na izlete otišlo 4500 penzionera, s obzirom na interesovanje najstarijih za ovakav vid druženja organizacija izleta će biti nastavljena i u narednom periodu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA