BeogradLazarevacSport

Podignuti prvi stubovi za reflektore na stadionu FK Kolubara

Veliki, važan dan, ne samo za Fudbalski klub Kolubaru, već i za fudbal i sport u Lazarevcu, ali i u Srbiji uopšte. Konačno je uradjena i naredna faza na izgradnji reflektora na stadionu FK Kolubare.

Ovih dana podignuti su prvi stubovi koji će nositi rasvetu po evropskim standardima, a koji će da zadovoljavaju kriterijume za odigravanje utakmica od najvećeg značaja.

Stubovi-1

Pored svih selekcija našeg kluba, u planu je da i klubovi sa teritorije Opštine Lazarevac odigraju neki od svojih važnih mečeva, bilo da je reč o komšijskim derbijima, ili utakmicama od važnosti za koje oni smatraju da to jesu, i to pred punim tribinama i svetlošću reflektora.

Ovo je istorijski dan za Kolubaru, jer je postavljen prvi od četiri stuba za reflektore. U narednim danima, biće završeni radovi na postavljanju preostalih stubova, a potom će se raspisati tender za sijalice. Uporedo radimo na izgradnji još jednog terena sa veštačkom podlogom. Želja mi je da pokrijemo obe tribine, kako bi bio potpun komfor za gledaoce – dodao je Stević.

Stubovi

Naravno, sve to će tek izgledati bajkovito kada se podignu sva četiri stuba, kada se postave reflektori, a onda će Kolubara, ali i reprezentativne selekcije moći da igraju utakmice u noćnom terminu, pod uslovima koji će omogućiti i direktne prenose.

Neće proći mnogo vremena, a u Lazarevcu će se pod svetlošću reflektora igrati i mečevi najvišeg ranga. Klub koji naredne godine obeležava 100 godina postojanja, to svakako i zaslužuje!

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA