BeogradKulturaLazarevacVesti

“50 staklenih perli“, priča o borbi i pobedi

Promocija knjige “50 staklenih perli“ Milene Maše Lukač održana je u biblioteci “Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu. Ovo je prva knjiga, zapravo emotivna ispovest žene koja je pobedila karcinom dojke. Knjiga govori o hrabrosti, istrajnosti i upornosti da se u jednoj neravnopravnoj borbi pobedi opaka bolest. Ovo je priča za sve one koji se tek bore ili su pobedili opaku bolest, vid podrške da prebrode najteže trenutke. Izdavač knjige je “Samo korak“.

50 perli

 

“50 staklenih perli“ je priča o ženi kojoj su se u pedesetoj godini života desile značajne promene u životu. Pedeseti rođendan svi doživljavaju kao prekretnicu i ulazak u drugu polovinu života. Na pedeseti rođendan Mileni Maši Lukač se ostvario san, to je bio put na Kubu sa suprugom. Nedugo nakon toga Milena dobija dijagnozu, reč je o karcinomu dojke. Upravo u pedesetoj godini ona počinje borbu za život i pobeđuje opaku bolest , ali i dobija novi život. Njena pobeda donela joj je zdravlje, ali i njenu prvu knjigu i snagu da konačno postane pisac, što je želela čitav život.

Staklene perle

Knjigu “50 staklenih perli“ štampala je izdavačka kuća “Samo korak“, a to je opet neka nova priča o međusobnoj saradnji i podršci dve žene pisca. Promocija prve knjige izazvala je buru emocija  kod čitalačke publike, a ova autorka je rešila da svoj život posveti pisanju. Uskoro možemo očekivati nova izdanja, iskerena, topla i puna emocija.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA