BeogradLazarevac

Humanitarni bazar „Lazarevac za Aniku“ u nedelju kod Rudarske česme

U nedelju 1. novembra na platou ispred Rudarske česme od 12 do 16 časova biće održan humanitarni bazar „Lazarevac za Aniku“. Dvogodišnja Anika Manić boluje od retke bolesti – spinalne muskularne atrofije. Od svog drugog meseca Anika prima terapiju koja može da uspori progres bolesti. Humani Lazarevčani prodajom svojih proizvoda, igračaka, hrane i pića, pomoćiće da se prikupi deo novca koji je potreban za Anikino lečenje u inostranstvu. Učešće na bazaru uzeće i članovi UG “Ujedinjeni za Lazarevac” koji su ovom prilikom pozvali sve sugrađane da se u što većem broju odazovu akciji ili pošalju sms poruku 858 na 3030.

Ujedinjeni za Lazarevac za malu Aniku

Anika je danas motorički stabilna zahvaljujući terapiji koju trenutno prima ali nažalost ta terapija joj nije pomogla što se tiče disanja i gutanja, odnosno vitalnih funkcija za održavanje života. Porodica je u kontaktu sa bolnicom koja čeka na Aniku da joj da lek i jedino što se čeka je novac koji treba da se sakupi. Lek „Zolgensma“ koji treba Aniki je najskuplji lek na svetu koji košta neverovatnih 2,1 milion evra. Lazarevčane je i ovaj put ujedinila humana ideja a to je da maloj Aniki pomognu u borbi za život.

Humanitarni bazar za Aniku

Humanitarni bazar “Lazarevac za Aniku” biće održan na platou ispred Rudarske česme a ideju su podržali brojni privrednici iz našeg grada, sponzori, organizacije ali i pojedinci.

Da su uvek tu, kada je pomoć potrebna, još jednom su pokazali i članovi Udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac” koji će u nedelju imati svoj štand i izložiti rukotvorine koje nastaju na radionicama koje organizuju članice Ženske mreže.

Ujedinjeni za Lazarevac

Članovi Udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac” pozvali su sve sugrađane koji su u mogućnosti da u nedelju posete bazar i daju svoj skromni doprinos za Anikinu dalju borbu. Ukoliko niste u mogućnosti da u nedelju budete deo ovog bazara, maloj Aniki možete pomoći slanjem sms poruke 858 na 3030 ili uplatom na žiro račun preko fondacije “Budi human”. Od nas samih zavisi da li će Anika biti izlečena a naše malo u ovom trenutku je za ovu devojčicu i više nego dovoljno.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA