BeogradLazarevacVesti

Takmičenje pecaroša Srbije na staroj Očagi

Sportsko ribolovno društvo “Turbina“ Vreoci,  u okviru  redovnih aktivnosti, organizovalo je za svoje članove takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak. Na kanalu “Očaga“ u Šopiću održan je tradicionalni “Uskršnji kup“.

Pecaroši

Na takmičenju se okupio veliki broj pecaroša “Turbine“, da odmere snage u ovom sportu,  ali pre svega zbog druženje i opuštanja u prirodnom ambijentu sa ribolovcima iz cele Srbije ali i Republike Srpske.

Učešće u ovom takmičenju uzelo je 11 ekipa iz cele Srbije. Imali smo 33 takmičara i pedesetak posmatrača – dodao je Milutin Ranković, predsednik SRD „Turbina“ Veliki Crljeni.

U okviru organizacije ovog takmičenja zaljubljenici pecanja uredili su zelenu oazu nadomak grada, po rečima ribolovaca uslovi za pecanje bili su kao i ribolovačka sreća.

Pobedila je gostujuća ekipa Skrapez iz Kosjerica, drugo mesto osvojila je ekipa Turbina Valjevo a treće domaćini Turbina iz Velikih Crljena.  Ipak po količini ulova izdvojio se jedan od takmičara, to je Nenad Radović.

I ovoga puta nije izostalo ribolovačko druženje, tokom koga su sumirani rezultati i uspesi kluba tokom protekle godine.

Pecanje

Takmičenje za sve članove udruženja kako seniore tako i one najmlađe biće organizovano tradicionalno 1. maja  na istoj lokaciji. Predstavnici Sportsko ribolovnog društva “Turbina“ pozvali su sve zaljubljenike u ovaj sport da im se pridruže i okušaju sreću.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA