BeogradKulturaLazarevac

Promocija knjige „Tri dana“ autorke Ljiljane Jovanović

U biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održana je promocija knjige „Tri dana“ autorke Ljiljane Jovanović. Na promociji je, pored autorke, govorio i otac Serafim, iguman manastira Draganac.
Ljiljana-Jovanović
Ljiljana Jovanović, autorka knjige

Priča ovog romana vodi čitaoca u srednjevekovnu Srbiju i život ikonopisca kojem je otkriveno da mu je preostalo tri dana ovozemaljskog života. Glavni lik i njegova porodica u romanu su izmišljeni ali je autorka poštovala istorijske činjenice.

O romanu „Tri dana“ na promociji je govorio i otac Serafim, iguman manastira Draganac, koji je za delo Ljiljane Jovanović imao itekako dobre kritike.

Otac-Serafim
Otac Serafim

To je jedna zanimljiva priča, koja može da nas podstakne na razmišljanje i na istinsko pokajanje. To je veoma važno u životu svakog čoveka, jer bez pokajanja nema spasenja – dodao je otac Serafim.

Ljiljana Jovanović pisac je i tri toma „Bogotražiteljskih priča“, zbirki pripovedaka i knjiga putopisa. Dugogodišnji je delatnik na polju upoznavanja šire javnosti sa duhovnim nasleđem sačuvanim u životu srpskih manastira.

promocija

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA