BeogradLajkovacVesti

Predstavom „Noć bogova“ biće otvarena renovirana sala Kulturnog centra ‘’Hadži Ruvim’’

Renovirana pozorišna sala Kulturnog centra ‘’Hadži Ruvim’’ biće otvorena 19. aprila od 20 časova pozorišnom predstavom „Noć bogova“, u izvođenju poznatih glumaca Vojina Ćetkovića, Dejana Lutkića i Nebojše Ilića. Rekonstrukcija je započeta u drugoj polovini prošle godine, izvršeno je instaliranje električnog kotla, zamena radijatora u sali, krečenje, uklanjanje starih drvenih stolica i postavljanje novog epoksidnog poda, ugrađen je električni mehanizam za podizanje zavesa i nabavljena dodatna rasveta, a sređene su i prostorije za glumce.

sala-kc

Rekonstrukcija bioskopske sale Kulturnog centra “Hadži Ruvim“ je započeta u drugoj polovini prošle godine a njenom rekonstrukcijom unapređeni su uslovi za rad sekcija, održavanje kvalitetnijih kulturnih programa, kao i uslovi za publiku. Ukupna vrednost radova je 3,6 miliona dinara, a ovo je prvo značajnije renoviranje zgrade u kojoj je smešten Kulturni centar posle nekoliko decenija od izgradnje.

Kako je planirano programom i u ovoj godini biće nastavljeni radovi u drugim delovima lajkovačkog Kulturnog centra.

Lajkovac

Ulaznice za tragikomediju i političku farsu „Noć bogova“, rasprodate su prvog dana. Posle duže pauze zbog radova, od 23. aprila krenuće bioskopske projekcije za decu i odrasle. To su trenutni hitovi, sinhronizovani animirani film “Zec Petar“ i ruski film “Led“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA