BeogradLazarevacVesti

Konkurs za učesnike na prodajnom bazaru “Art kvart“ do 4. maja

Prodajni bazar umetnina i rukotvorina “Art kvart“ održaće se 31. maja na platou ispred “Rudarske česme“. Centar za kulturu Lazarevac kao organizator raspisao je konkurs za sve zainteresovane izlagače, a prijave se mogu dostaviti do 4. maja. Po rečima kustosa Moderne galerije Dare Stanojević i ovoga puta se očekuje veliki broj izlagača ali i ljubitelja umetnina koji će posetiti već tradicionalni događaj.

1506144306308

Za sve kreativce koji se bave izradom, oslikavanjem i oplemenjivanjem predmeta, nakita, garderobe i umetnina konkurs za prolećni prodajni bazar ‘’Art kvart’’ je otvoren. Kao i do sada organizator manifestacije je Centar za kulturu Lazarevac.

image1

Kustos Moderne galerije Dara Stanojević pozvala je sve da se prijave u određenom roku i naglasila da se naknadene prijave ili one koje nisu podnete putem mejla neće uzimati u razmatranje.

Bazar će biti održan na platou ispred Rudarske česme, ulica: Karađorđeva u Lazarevcu, 31. maja od 10.00 do 20.00 časova

POTREBNO JE POSLATI:

– Osnovne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon)

– 3 fotografije radova

na e-mail: artkvartlazarevac@gmail.com

Kotizacija za učešće na prodajnom bazaru „Art kvart” iznosi 1000,00 rsd. Dva dana po isteku konkursa, svi izlagači biće obavešteni o prolaznosti na konkursu, i o svim tehničkim detaljima.

IMG_20171031_112711_579

I ove godine u saradnji sa predškolskom ustanovom ‘’Rakila Kotarov Vuka’’ biće organizovana radionica ‘’Artić kvartić – prodajni bazarčić’’. Na ovaj način u događaj će putem igre, kreativnosti ali i prodaje predmeta koje su napravili učešće u događaju uzeti i najmlađi lazarevčani.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA