BeogradLazarevac

Radovi na asfaltiranju u GO Lazarevac i tokom vikenda

Do kraja naredne nedelje biće intenzivirane aktivnosti u okviru završne faze rekonstrukcije deonice puta Vreoci – Rudovci u dužini od 7,5 kilometara. Po rečima predsednika GO Lazarevac Bojana Sinđelića, tokom vikenda asfaltiraće se i deonice u mesnim zajednicama Šopić, 19. Septembar, Branko Radičević i Šušnjar.

Do kraja sledeće nedelje biće završeno asfaltiranje putnog pravca na deonici Rudovci – Medoševac dužine 7,5 kilometara rekao je u izjavi za RTV GEM predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić i naglasio da su u okviru ovog projekta rekonstrukcije u završnoj fazi planirani radovi na asfaltiranju stajališta i prilaza dvorištima.

Bojan-Sinđelić

Zahvaljujući Vladi Republike Srbije i predsedniku Srbije, na njihovu inicijativu uradićemo ovu deonicu kroz našu opštinu. Radove će izvoditi „Kolubara Prerada“ i mislim da ćemo rešiti taj putni pravac i našim građanima omogućiti jednu modernu saobračajnicu -dodao je Sinđelić.

Sinđelić je u izjavi za RTV GEM najavio da će uskoro početi kapitalni projekti rekonstrukcije ulica Kralja Petra i Janka Stajčića

Počela rekonstrukcija

Predsednik GO Lazarevac je najavio i intenzivne radove na putnoj infrastrukturi tokom celog vikenda.

U mesnim zajednicama Šopić, radimo na asfalitiranju puta preko puta Dom kulture. Za vikend planiramo asfalitiranje parkinga u MZ 19. Septembar, i nastavak puta za groblje u MZ Šušnjar u dužini od 500m – dodao je Sinđelić.

Izvođači radova na ovim deonicama su “Šumadija put“, JP “Beograd Put“ i kompanija “Strabag“. Sredstva za ove infrastrukturne projekte obezbeđena su iz budžeta GO Lazarevac i Grada Beograda, a radovi na deonicama o kojima se brine JP “Putevi Srbije“ finansirani su iz republičkog budžeta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Radovi na asfaltiranju u GO Lazarevac i tokom vikenda

  • Da li se zna kada će se raditi put Dudovica-Brajkovac još preostalih oko 4km,1km puta je urađen od Dudovice pojavile se rupe

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA