BeogradLazarevacVesti

Od 54 najavljene fontane u Beogradu i Lazarevac će biti bogatiji za jednu

Beograd će dobiti 54 fontane na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića i to na mestima koja sada izgledaju zapušteno, poput kružnih tokova na Novom Beogradu i kod Bogoslovije, odnosno Topčiderske zvezde. To neće biti fontane poput one na Slaviji u smislu veličine, ali će biti na mestima na kojima ih do sada nije bilo, rekao je gradski menadžer Goran Vesić i tom prilikom najavio i fontanu u Lazarevcu.

Gradski menadžer Goran Vesić je rekao da će fontane biti izgrađene u narednih nekoliko godina i naglasio da je u pitanju deo kontinuiranih napora da se ulepša grad, poput sređivanja fasada i samog centra grada.

Važno je istaći da će svaka prigradska opština takođe dobiti po jednu fontanu, jer građani Obrenovca, Lazarevca, Grocke i ostalih prigradskih opština zaslužuju da im se ulepša okruženje – rekao je Vesić.

Kada je reč o konstitutivnoj sednici skupštine Grada Beograda koja je zakazana 9.maja, Vesić je istakao da ne očekuje da će istog dana biti zakazana i sednica na kojoj će biti izabran gradonačelnik i podsetio da je rok 30 dana.

Gradski menadžer je govoreći o Beogradu na vodi, istakao da radovi na projektu teku po planu. Za nas je posebno važno, naveo je gradski menadžer, da će građani u roku od približno mesec dana videti novi bulevar, koji će spajati Karađorđevu ulicu i Bulevar vojvode Mišića.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA